Post van Keet

Hoi Marco en Annemiek,

Kleine update vanaf de Utrechtse Heuvelrug. Gaat prima met het ‘mevrouwtje van de Kwispellust’ zoals de mannen haar  hier noemen.Groeit als kool, inmiddels een kilo of 6 zwaar, eigenwijs en eigenzinnig als een teckel hoort te zijn; maar o zo lief als het haar past, ze windt alles en iedereen om de vinger!We hebben al vaak gezegd dat we ons geld gaan terughalen: in plaats van de beloofde jachthond hebben wij een schoothond 😉 Uren kan ze liggen, de luilak.

Deze week voor het eerst bij de dierenarts gezeten. Een kant van haar kop was opgezet, ze had flinke koorts, was lamlendig en wilde niet eten. Bleek een ontsteking in de bek, vermoedelijk in iets gebeten dat haar pijn heeft gedaan. Dierenarts vond wel wat touwachtige restanten tussen tanden en in d’r bek maar geen idee wat het nu daadwerkelijk geweest is. Antibiotica, ontstekingsremmende pijnstiller erin en de volgende dag was ze al weer behoorlijk opgeknapt. Nu, 3 dagen later merk je helemaal niets meer aan haar.

Gelukkig met een sisser afgelopen! De 2 foto’s zijn van vanochtend, Otto ging even de auto wassen en ze heeft voor het raam zitten wachten, net zolang tot hij weer terug was.Pfffff, wat een meid! Gaat het met Fien ook goed? Benieuwd of zij in de kerstboom hangt! Wij hebben de gok maar niet genomen en 2 kleine boompjes gekocht die in potten staan van 1 meter hoog. Daar kan ze dus niet bij!! Nou nog kijken hoe het met de jaarwisseling gaat. Denk dat ik maar gewoon de televisie wat harder zet!

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en veel geluk in 2014.

groeten van Otto, Brigitte, Koen en Keet natuurlijk